Vállalkozásfejlesztés

a Kaiser Autójavító Kft-nél

Fontosnak tartjuk a jelen pályázat megpályázását, hogy a második generáció számára átadott vállalkozás továbbra is fejlődni tudjon és a munkavállalók szívesen dolgozzanak a cégnél.

Kedvezményezett neve: "Kaiser" Autójavító és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Vállalkozásfejlesztés a Kaiser Autójavító Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 28 695 296 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 70%

A projekt tartalmának bemutatása: 

Fontosnak tartjuk, hogy jelen pályázat keretében a második generáció számára átadott vállalkozás továbbra is fejlődni tudjon és a munkavállalók szívesen dolgozzanak a cégnél. A Hunter által fejlesztett és szabadalmaztatott kerékszerelési rendszer egy intelligens algoritmus, amely teljes vezérlést ad az eszköz részegységeinek működtetéséhez. A Univerzális fékhatásmérő próbapad súlymérő funkcióval alkalmas hatósági vizsgáztató állomáson való használathoz. Emellett nem elengedhetetlen cél  és tényező, hogy az épület nyílászáróinak és szigetelésének fontos szerepe lesz a hő megtartásban ,így az épületben történő munkafolyamatok felgyorsulnak, hiszen a fényezési munkák és azok előkészítésében fontos szerepe van a hőmérsékletnek. Ehhez kapcsolódóan biomasszás kazánt is kívánunk beszerezni a projekt által.

A projektben megvalósítani kívánt képzés címe: Pénzügyi ismeretek nem pénzügyeseknek. A képzést az azt elvégzők gazdasági ágazattól függetlenül, a munkaerő-piacon széleskörűen alkalmazhatják, a képzés részszakmához, szakképesítéshez, nyelvi, vagy informatikai képzettséghez nem köthető.

A projekt befejezési dátuma: 2023.04.06.

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00096